ZF 15 ANI

​Dan Radu Ruşanu, ASF: Când a aparut ZF, am crezut ca e un ziar care nu va merge. Acum, colegii mei încep dimineaţa cu ZF pe birou

18 nov 2013 Autor: Andreea Neferu

Dan Radu Ruşanu, preşedinte al Autoritaţii de Supraveghere Financiară, spune că atât el, cât şi cei pe care îi cunoaşte în mediul de business îşi încep ziua de serviciu citind Ziarul Financiar.

“Sunt printre puţinii din aceasta sala (la BVB – n. red.) care acum 15 ani participam la BNR la apariţia pe piaţa a unui nou ziar. De atunci au trecut 15 ani, au fost multe apariţii ale ziarului, unii dintre noi am rămas, unii dintre jurnalişti sunteţi în continuare. Dupa 3 luni de zile de la apariţia ZF, într-o întâlnire cu Adrian Sârbu, i-am spus că face o mare greşeală, că e un ziar care nu va merge, o investiţie care trebuie finanţată în continuare şi va fi o pierdere. Sfatul meu pentru Adrian Sârbu era sa renunţe la ziar şi la investiţie. Adrian Sârbu mi-a spus ca el speră şi crede că peste puţin timp fiecare om care lucrează în business, dimineaţa înainte să-şi bea cafeaua, va deschide mai întâi ZF-ul. Pe vremea aceea era o plajă foarte largă de ziare în România şi ZF avea o cotă inexistenta. Au trecut 15 ani de atunci. În urma cu 4 săptămâni, m-am dus de dimineaţă la un prieten din business  şi alături de cafea avea deschis ZF-ul. În urmă cu o săptămână am intrat la Daniel Daianu în birou şi avea ZF-ul pe birou. Dimineaţa la serviciu, arunc primul ochi în ZF la cursul de schimb şI fac o scurtă trecere în revista a evenimentelor care apar în ZF”, a spus Ruşanu, în deschiderea oficiala a şedinţei de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti.

 
Cuvinte cheie:
zf
, ziar
, business

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide