Burse - Fonduri mutuale

Daniela Secară, BT Capital Partners: Pregătim două noi emisiuni de obligaţiuni în valoare totală de 60-70 milioane de euro

Daniela Secară, BT Capital Partners: Pregătim două noi...

Autor: Tibi Oprea

07.11.2019, 11:24 496

BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, pregăteşte două noi emisiuni de obligaţiuni prin plasament privat în valoare totală de 60-70 milioane de euro.

“Avem în lucru două noi emisiuni de obligaţiuni în valoare totală de 60-70 milioane de euro. Vor fi efectuate prin plasament privat”, spune Daniela Secară, director general al BT Capital Partners, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia listării unei emisiuni de obligaţiuni a Băncii Internaţionale de Investiţii, fără a menţiona însă emitenţii.

Banca Internaţională de Investiţii a listat joi obligaţiuni de 500 de milioane de lei denominate în moneda naţională la Bursa de la Bucureşti, cu maturitate la trei ani şi o dobândă fixă de 3,98% plătibilă anual.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi eveniment, Daniela Secară spune că BT Capital Partners este în curs de listare a obligaţiunilor de 10 milioane lei pentru care clinicile stomatologice Dr. Leahu au închis plasamentul privat în octombrie 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO