Burse - Fonduri mutuale

Daniela Secară, CEO al BT Capital Partners: Lucrăm la trei emisiuni de obligaţiuni. Vrem ca în septembrie să reluăm discuţiile cu Finanţele pentru o nouă emisiune de titluri de stat la bursă

Daniela Secară, CEO al BT Capital Partners: O să vedem condiţiile pieţei, când şi dacă va fi momentul oportun de a ieşi la bursă cu aceste emisiuni. Lucrurile se schimbă destul de rapid în această perioadă.

Daniela Secară, CEO al BT Capital Partners: O să vedem condiţiile pieţei, când şi dacă va fi momentul oportun de a ieşi la bursă cu aceste emisiuni. Lucrurile se schimbă destul de rapid în această perioadă.

Autor: Liviu Popescu

20.08.2020, 00:08 2188

Daniela Secară, CEO al BT Capital Partners, spune că societatea de brokeraj lucrează la trei emisiuni de obligaţiuni pentru a le lista la bursa de la Bucureşti, dintre care două vor fi pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO şi cu o valoare cuprinsă între 3 milioane de euro şi 5 milioane de euro. Cea de-a treia va fi listată pe segmentul principal al bursei locale.

„Anul trecut am încheiat cinci emisiuni de obligaţiuni, dintre care patru au fost derulate începând cu luna septembrie. Am spus atunci că toamna numărăm bobocii şi sperăm ca şi anul acest să fie la fel deşi este unul mult mai dificil şi diferit. O să vedem condiţiile pieţei, când şi dacă va fi momentul oportun de a ieşi la bursă cu aceste emisiuni. Lucrurile se schimbă destul de rapid în această perioadă. Sperăm să prindem o fereastră bună pentru a ieşi pe piaţa de capital“, spune Daniela Secară în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

BT Capital Partners a fost lider al consorţiului de intermediere prin care Ministerul Finanţelor a vândut titluri de stat către populaţie la dobânzi chiar şi de 4,5% pe an, iar Daniela Secară spune că discuţiile cu Finanţele vor fi reluate.

„Probabil în septembrie vom relua discuţiile cu Ministerul de Finanţe pentru a vedea dacă va mai fi o emisiune Fidelis în 2020 sau de anul viitor. Vrem să reluăm discuţiile şi pentru a vedea ce putem îmbunătăţit pentru emisiunile următoare, dar decizia va fi a dânşilor dacă vor mai ieşi până la finalul anului“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO