Burse - Fonduri mutuale

De ce se bat 21 de candidaţi pentru şapte locuri în conducerea SIF Moldova

Autor: Roxana Pricop

14.03.2013, 13:19 1031

Numărul mare de 21 de candidaţi care s-au înscris pentru un loc din cele şapte disponibile în Consiliul de Administraţie la SIF Moldova este cauzat de faptul că piaţa de capital oferă acum destul de puţine oportunităţi de angajare dar şi de faptul că SIF Moldova este una dintre cele transparente cu investitorii, a spus Valentin Ionescu, membru în Consiliul de Administraţie al SIF Moldova, invitat la emisiunea ZF Live. El şi-a depus candidatura pentru un nou mandat.

"Ne aşteptam să fie un număr ridicat de candidaţi din două motive: piaţa de capital a trecut în ultimii ani prin momente dificile, multe case de brokeraj s-au închis, şi nu prea există alternative pentru cei care vor să rămână în piaţă, aşa că unii dintre ei candidează pentru conducerea SIF-urilor. A doilea motiv este legat de faptul că SIF Moldova a fost una dintre cele mai transparente cu investitorii, s-a reformat puternic în ultimii ani".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO