Burse - Fonduri mutuale

De la imobiliare şi bricolaj la vinuri şi securitate cibernetică: 8 companii antreprenoriale sunt aşteptate să intre pe Bursă cu acţiuni în 2021

De la imobiliare şi bricolaj la vinuri şi securitate...

Autor: Tibi Oprea

22.12.2020, 11:00 446

♦ Acţiunile a 6 emitenţi au fost deja înregistrate în sistemul Bursei de la Bucureşti l Prima jumătate a anului, cea mai aglomerată.

Un număr de opt companii antreprenoriale sunt aşteptate să se listeze cu acţiuni pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în 2021, şase dintre acestea fiind programate în prima jumătate a anului, potrivit datelor agregate de ZF.

Astfel, în primul trimestru al anului 2021, investitorii ar putea tranzacţiona acţiuni ale MAM Bricolaj, Agroland Business System, SafeTech Innovations sau Star Residence Invest, în timp ce în S1/2020 sunt aşteptate la tranzacţionare acţiunile Vifrana, iar 2Performant vrea să facă o majorare de capital social printr-o emisiune de acţiuni noi. Tot în 2021, Raiko Transilvania şi-ar putea lista acţiunile vândute, iar Agroserv Măriuţa (Lăptăria cu Caimac) a anunţat că va derula o Ofertă Publică Iniţială (IPO).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO