Burse - Fonduri mutuale

Declin abrupt pentru acţiunile Agroland Business Systems în prima şedinţă cu rezultatele la S1/2021 pe masă

Declin abrupt pentru acţiunile Agroland Business Systems...

Autor: Roxana Rosu

21.09.2021, 00:00 1012

Cu până la 9% se depreciau luni după-amiază acţiunile Agroland Business Systems, companie deţinută de antreprenorul Horia Cardoş, pe tranzacţii de 325.000 de lei, reacţia negativă a investitorilor venind după raportările de vineri seară cu privire la rezultate pentru prima jumătate din 2021.

Compania a încheiat primul semestru al anului cu o cifră de afaceri de 128 milioane lei, în creştere cu 5%, şi un profit net de 6,5 milioane lei, cu 22% mai mic faţă de nivelul de 8,4 milioane lei din primele şase luni din 2020.

„Prima jumătate a acestui an a fost dedicată strategiei de extindere a numărului de magazine şi a liniilor de business, investiţiilor în proiecte de inovaţie în agricultură, precum şi întăririi poziţiei noastre pe piaţa de food. Suntem într-o perioadă de investiţii ample în multiple direcţii având însă în vedere o strategie integrată, bine pusă la punct, prin care vizăm o integrare atât pe verticală cât şi pe orizontală şi transformarea Agroland într-un jucător major în mai multe domenii de activitate din sfera comerţului, agriculturii şi industriei alimentare”, spune Horia Cardoş în raport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO