Burse - Fonduri mutuale

Dedeman, noul acţionar, a prelungit mandatele directorului general, Liviu Stoleru şi al celui financiar, Daniel Sologon, ai producătorului de cărămidă Cemacon Cluj pentru încă patru ani

Liviu Stoleru, directorul general al Cemacon Cluj

Liviu Stoleru, directorul general al Cemacon Cluj

Autor: Dan Grigore Ivan

01.10.2018, 00:04 4373

La data de 6 august, conform datelor furnizate de Bursa de Valori Bucureşti, principalii acţionari ai companiei erau Dedeman, cu o participaţie de 40,77%, urmat de Business Capital for Romania cu 33% (Erste şi Florin Pogonaru).

 
Consiliul de administraţie al Cemacon Cluj a anunţat că a hotărât prelungirea mandatelor directorului general şi al celui financiar cu patru ani, până pe 30 iunie 2022. 

Directorul general al pro­ducătorului de cărămidă este Liviu Stoleru, în timp ce postul de director financiar este ocupat de Daniel Sologon. 

Valoarea de piaţă a Cemacon este în prezent de 141,1 milioane lei (30,67 mil. euro), după în ultima lună acţiunile CEON au scăzut cu 3,28%, pe fondul unor tranzacţii de 12,33 milioane de lei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO