Burse - Fonduri mutuale

Sambor Ryszka demisionează cu un an înainte de expirarea mandatului din funcţia de administrator al Digi. El renunţă la toate funcţiile pe care le deţinea la Digi Ungaria

Sambor Ryszka demisionează cu un an înainte de...

Autor: Liviu Popescu

18.03.2019, 23:15 382

Sambor Ryszka a demisionat luni din funcţia de administrator neexecutiv al Digi Communications, emitent cu 2,45 miliarde de lei capitalizare, cu un an înainte de expirarea mandatului. Digi menţionează că Sambor Ryszka s-a retras şi din funcţiile pe care le deţinea la Digi Ungaria.

“Societatea doreşte să îşi informeze acţionarii şi investitorii că azi, 18 martie 2019, dl. Sambor Ryszka a comunicat Societăţii dorinţa de a se retrage din poziţia de administrator neexecutiv al Societăţii. Această hotărâre a fost luată în contextul în care, în dorinţa de noi oportunităţi profesionale, dl. Sambor Ryszka s-a retras recent şi din toate poziţiile de management deţinute anterior în cadrul filialelor din Ungaria ale Societăţii. Dl. Sambor Ryszka va continua să îşi exercite atribuţiile de administrator neexecutiv al Societăţii până pe 30 aprilie 2019, fiind disponibil pentru finalizarea activităţilor în curs”, menţionează Digi.

În februarie 2019, Ioan Bendei, vice-preşedinte şi director executiv al RCS&RDS, filiala a Digi, şi-a dat demisia din motive personale. El a renunţat astfel la poziţia de vice-preşedinte şi membru executiv al consiliului de administraţie al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO