Deşi bursa americană a crescut cu 6% de la începutul acestui an, acţiunile echipei Manchester United au scăzut cu 10%

25 iul 2016 Autor: Dan Grigore Ivan

Vezi galeria foto Jose Mourinho, noul antrenor al Manchester United

Acţiunile echipei de fotbal britanice Manchester United, listată pe bursa de la New York, au înregistrat o scădere de 9,6% de la începutul acestui an. Evoluţia acţiunilor a fost în ton cu prestaţia echipei pe teren, după ce în Premier League echipa s-a clasat pe locul cinci şi nu a reuşit să iasă din grupele Champions League.
 
După plecarea antrenorului Sir Alex Ferguson, scoţianul care a condus echipa timp de 27 de ani, echipa nu a mai atins performanţele cu care erau obişnuiţi fanii, schimbând până acum mai mulţi antrenori şi jucători.
 

Patronii echipei Manchester United, familia americană Glazer - care deţine mai multe afaceri în domeniul imobiliar - au decis să întărească echipa aducându-l la conducerea echipei pe portughezul Jose Mourinho, de două ori câştigător al Uefa Champions Leage şi fost antrenor al unor echipe precum Real Madrid, Chelsea, Inter Milano sau Porto.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2016

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, manchester united
, united
, bursa
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide