Dezvoltatorul imobiliar Impact cumpără un teren în zona Promenada. Tranzacţia ar putea fi de 27,5 mil. euro

18 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Dezvoltatorul imobiliar Imapct Developer&Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a semnat o scrisoare de intenţie pentru achiziţionarea unui teren în suprafaţă de 55.000 de metri pătraţi în zona Promenada, Bucureşti, de la firma Nusco Imobiliara, pentru dezvoltarea unui ansamblu rezi­denţial.

Cum preţul pentru un metru pătrat în acea zonă ajunge la circa 400-500 euro, rezultă că valoarea tranzacţiei s-ar putea ridica la circa 27,5 milioane de euro, potrivit calculelor ZF. Achiziţia poate fi pusă pe seama creşterii cerererii pentru locuinţe în zona de nord a Capitalei.

„Este vorba de un lot de teren situat în Bucureşti - sectorul 2, în zona Promenada, care reprezintă un puternic pol comercial, de birouri şi rezidenţial al Capitalei. Aici Impact intenţionează dezvoltarea unui nou ansamblu rezidenţial de calitate, care să răspundă cererii în creştere a zonei“, se arată în raportul publicat la bursă semnat de Bartosz Puzdrowski, şeful companiei cu 320 mil. lei capitalizare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2017

 
Cuvinte cheie:
imobiliare
, promenada
, teren
, dezvoltator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide