Burse - Fonduri mutuale

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a cumpărat un teren de 3.065 metri pătraţi pentru extinderea proiectului rezidenţial One Lake Club, de pe malul Lacului Tei din Bucureşti

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a cumpărat...

Autor: Roxana Rosu

07.04.2022, 08:58 951

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a cumpărat un teren de 3.065 metri patrati pentru extinderea proiectului rezidenţial One Lake Club, de pe malul Lacului Tei din Bucureşti, a anunţat compania la BVB.

Achizitia va permite dezvoltarea a două clădiri suplimentare, cu aproximativ 119 apartamente, grădini proprii şi acces direct către parc. 

”Decizia de achizitionare a unei suprafete suplimentare de teren este determinata de cererea ridicata pentru apartamentele din cadrul acestei dezvoltari”, se arată în comunicatul dezvoltatorului.

One United Properties a cumpărat în vara anului trecut un teren de aproximativ 21.160 de metri pătraţi pe malul lacului Tei de la o societate din grupul Ţiriac, pentru dezvoltarea proiectului rezidenţial. Valoarea tranzacţiei a fost de 15 mil. euro.

One Lake Club se afla în prezent in curs de autorizare. Complexul va include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, intinse pe un teren cu o suprafata de 22.000 de metri patrati.

De asemenea, One Lake Club va include o sală de sport şi piscina semiolimpica cu deschidere la lac, spaţii comerciale, locuri de joacă si spatii de relaxare cu o suprafata de 7.200 de metri patrati.

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureştiului cu multiple oportunităţi, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcţie. Poziţionarea excelentă şi priveliştea directă asupra lacului Tei, dar şi serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunităţi şi accesul rapid la facilităţile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidenţial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locaţie a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziţionarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties. 

Portofoliul One United Properties include proiectele One Mircea Eliade, One Mamaia Nord, One Herastrau Towers, One Timpuri Noi, One Floreasca Vista, One Verdi Park,  One Modrogan, One Peninsula, One Cotroceni Park, livrate sau în dezvoltare.

Compania a fost fondată de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, care în prezent deţin 59% din acţionariatul companiei şi sunt singurii membri executivi ai Consiliului de Administraţie, restul celorlalţi cinci membri fiind neexecutivi.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO