Digi are venituri de 684 mil. euro la nouă luni cu un profit net de 44 mil. euro. Acţiunile nu au nicio reacţie

15 nov 2017 Autor: Liviu Popescu

Digi Communications reuşeşte să păstreze un rezultat financiar pozitiv pentru al treilea trimestru consecutiv. Serviciile de telecomunicaţii mobile în România au urcat la nouă luni cu 36%.

Digi Communications (DIGI), emitent listat în luna mai în urma celei mai mari oferte de vânzare acţiuni a unei companii private la bursă, a raportat pentru perioada ianuarie-septembrie venituri de 684 milioane de euro pentru operaţiunile din România, Ungaria, Spania, plus 11% şi un profit net de 44 mil. euro, în creştere cu 148%. Evoluţia veniturilor a venit în mare parte din creşterea cu 36% pe segmentul servicii de telecomunicaţii mobile în România, de la 88 mil. euro la 120 mil. euro. Veniturile din România au repre­zentat 72% din total, urmate de cele din Ungaria (16,5%) şi Spania (9,8%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

 
Cuvinte cheie:
digi
, actiuni
, profit net
, venituri
, lipsa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide