Digi stinge toate litigiile cu grupul Antena şi va plăti retransmiterea programele acestuia. Acţiunile Digi au minus 12% anul acesta

19 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Digi Communications (DIGI) a anunţat lun că a stins toate litigiile cu Antena Group şi că va începe să retransmită programele TV ale grupului.

„Compania informează acţionarii şi investitorii că RCS & RDS, filiala din România a societăţii, a încheiat în data de 15 iunie 2018 un contract de tranzacţie cu Antena TV Group  şi Antena 3. Ca urmare a acestui contract se sting toate litigiile dintre RCS & RDS şi Antena Group, împreună cu entităţile afiliate acestuia”, se arată la bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 
Cuvinte cheie:
antena
, grup
, programe
, actiuni
, plati
, tv
, incepere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide