Burse - Fonduri mutuale

DNA mai face un pas şi pune în mişcare acţiunea penală împotriva şefului Digi

DNA mai face un pas şi pune în mişcare acţiunea...

Autor: Cristina Bellu

31.07.2017, 16:37 324

Digi Comunications, societatea care s-a listat în luna mai la Bursa de Valori de la Bucureşti, anunţă că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale în legătură cu Serghei Bulgac, directorul general al companiei şi al RCS&RDS, privind săvârşirea infracţiunii de spălare de bani.

“În legătură cu investigaţia desfăşurată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), despre care am informat piaţa şi investitorii în cadrul prospectului de ofertă publică iniţială din 26 aprilie 2017, în cadrul amendamentului la prospect din 8 mai 2017 (împreună, în cele ce urmează, „Prospectul”), cât şi în cadrul raportărilor publice ulterioare, aducem la cunoştinţă faptul că, în data de 31 iulie 2017, cu privire la Dl. Serghei Bulgac (Director General al Societăţii şi Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS S.A. – filiala Societăţii), DNA a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de spălare de bani.”, menţionează compania într-un document.

Reprezentanţii Digi spun că nu se aşteaptă ca această acţiune să afecteze în mod semnificativ activitatea RCS & RDS, a societăţii sau a orcăreia dintre filialele acestora.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO