Doar din dividendele suplimentare cerute de stat de la Transelectrica, fraţii Pavăl de la Dedeman au încasat 10 mil. lei

8 dec 2017 Autor: Liviu Popescu

Dragoş Pavăl şi Adrian Pavăl, fondatorii celui mai mare retailer de bricolaj din România cu afaceri de 5,2 mld. lei, au încasat aproape 10 milioane de lei din deţinerea pe care o aveau la Transelectrica în contextul în care statul a cerut în toamnă dividende suplimentare de la companiile pe care le controlează la bursă.

Calculul ZF a fost efectuat ţinând cont că numărul de acţiuni Transelectrica al celor doi fraţi era în noiembrie, când a fost data de înregistrare pentru dividendele suplimentare, egal cu cel raportat la bursă la finele lunii septembrie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

 
Cuvinte cheie:
dividende
, Transelectrica
, fratii Paval
, Dedeman
, actiuni
, bricolaj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide