Burse - Fonduri mutuale

"Domnu' poliţist, am investit banii la bursă, şi nu e păcat". Bursa îl trimite pe Tudor Chirilă la televizor să-i aducă investitori

"Domnu' poliţist, am investit banii la bursă, şi nu e păcat". Bursa îl trimite pe Tudor Chirilă la televizor să-i aducă investitori

Autor: Roxana Daniela Pricop

07.06.2011, 23:30 2822

Tudor Chirilă (foto), solistul trupei Vama, esteimaginea unei campanii de spoturi publicitare TV demarată recent deBursa de Valori Bucureşti (BVB), prin care operatorul bursier vreasă îşi crească vizibilitatea în rândul publicului tânăr şi să aducămai mulţi investitori pe piaţa de capital.

"Bursa de la Bucureşti a început o companie de markting a căreiimagine este artistul Tudor Chirilă. Obiectivul este să creştempopularitatea Bursei în rândul publicului tânăr. Vrem de asemeneaca în următorii doi ani, în urma unor campanii de promovaresusţinute, să atingem o masă critică de 300.000 de investitori laBursă", a spus Valentin Ionescu, directorul general al Bursei deValori Bucureşti (BVB). El nu a precizat care este bugetul alocatacestei campanii.

Potrivit datelor furnizate de Fondul de Compensare, la finelelunii martie, un număr de peste 88.000 de investitori aveau conturide tranzacţionare pe Bursă, însă doar circa 4.000-5.000 dintreaceştia sunt activi.

AFACERI DE LA ZERO