Burse - Fonduri mutuale

Dorel Goia, acţionar majoritar al companiei Teraplast Bistriţa, numit în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie

Dorel Goia, acţionar majoritar al companiei Teraplast...

Autor: Tibi Oprea

30.09.2019, 00:00 434

Consiliul de Administraţie al Teraplast Bistriţa (simbol bursier - TRP), unul dintre principalii jucători din piaţa materialelor de construcţii, l-a numit astăzi pe Dorel Goia în funcţia de preşedinte al CA pe durata mandatului de administrator, respectiv până la 14 septembrie 2020, potrivit unui raport la bursă.

În prezent, consiliul de administraţie al companiei, a cărei structură a fost decisă pe 2 septembrie 2019, este format din Magda-Eugenia Palfi, Dorel Goia, Răzvan Ştefan Lefter, Liviu Ciupe şi Alexandru Stânean, mandatul acestora fiind valabil între 14 septembrie 2019 şi 14 septembrie 2020.

Dorel Goia deţine 46,8% din capitalul social al emitentului, în timp ce fondul de investiţii cu sediul în Luxemburg KJK Balkan Holding are o participaţie de 10%. Acţiunile TRP au un avans de 36,3% de la începutul anului, determinat de tranzacţii în valoare de 15,9 mil. lei. Emitentul are o capitalizare de 357,4 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO