Burse - Fonduri mutuale

Două companii din Sibiu, ambele cu SIF Transilvania şi un offshore în acţionariat, “învie” la bursă: 5% din fiecare schimbă proprietarii

Două companii din Sibiu, ambele cu SIF Transilvania şi...

Autor: Liviu Popescu

16.09.2019, 00:04 855

Tranzacţiile de vineri cu acţiuni ale Independenţa Sibiu şi Virola Independenţa Sibiu, ambele companii pe AeRO, au fost de 1,1 mil. lei l Cele două sunt foste „Rasdace“.

Producătorul de unelte agricole Independenţa Sibiu (INTA) şi fosta divizie a sa - Virola Independenţa Sibiu (VIRO), ambele listate pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO, au înregistrat vineri tranzacţii de câte circa 5% din capitalul social a fiecăruia, potrivit datelor publicate la bursă.

Astfel în cazul primei companii, investitorii au tranzacţionat acţiuni de 803.000 de lei, respectiv un pachet de 5,4%, fiind schimbat într-o singură tranzacţie, în timp ce în cazul Virola Independenţa Sibiu, separată de prima companie în 2008, o singură tranzacţie a însumat 379.000 de lei, echivalentul a 5,4% din capitalul social. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO