Două şedinţe la bursă, cât dobânda bancară pe un an. Investitorii aşteaptă anunţul Băncii Transilvania privind dividendele

14 mar 2018 Autori: Liviu Popescu , Dan Grigore Ivan

Vezi galeria foto Marcel Murgoci, director operaţiuni Estinvest:

Există o mare aşteptare din partea investitorilor cu privire la anunţul Băncii Transilvania cu privire la politica de dividend propusă pentru acest an

Acţiunile Băncii Transilvania au o creştere de aproape 19% de la începutul anului 2018, dar anunţul privind politica de dividend din profitul pe 2017 se lasă aşteptat.

Cu un randament mediu de 7-8% al dividendelor, estimat a fi plătit anul acesta de companiile din indicele BET, bursa de la Bucureşti a urcat cu 1,5% doar în ultimele două zile, până la maximul din primăvara anului 2017, în contextul în care se apropie datele de înregistrare pentru recompensarea acţio­narilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2018

 
Cuvinte cheie:
anunt
, banca
, dividende
, transilvania
, asteptare
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide