Burse - Fonduri mutuale

Dr. Fischer Dental începe astăzi plasamentul privat de acţiuni prin care vrea să atragă 5 mil. lei de la investitori, prin TradeVille

Dr. Fischer Dental începe astăzi plasamentul privat de...

Autor: Tibi Oprea

19.11.2021, 00:00 284

Dr. Fischer Dental, liderul producătorilor din piaţa tehnicii dentare din România, controlat de dr. Antoaneta Fischer, începe astăzi un plasament privat de acţiuni prin care ţinteşte să atragă 5 mil. lei de la investitorii de pe Bursă şi în urma căruia va intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, potrivit informaţiilor ZF.

Plasamentul privat este programat a se derula până la începutul lunii decembrie, iar operaţiunea va fi intermediată de societatea de brokeraj TradeVille.  

Dr. Antoaneta Fischer, fondator şi preşedinte CA, a declarat în octombrie pentru ZF că se urmăreşte realizarea unei „majorări de capital social cu 18% prin emisiune de noi acţiuni şi o să rezulte un free float în jur de 15%”.Dr. Fischer Dental prestează exclusiv servicii business to business (B2B), fiind furnizor de lucrări protetice atât pentru cabinetele şi clinicile stomatologice, cât şi pentru alte laboratoare de tehnică dentară. Compania activează de peste 25 ani pe piaţa din România, având medici stomatologi clienţi din ţări precum Germania, Elveţia, Italia, Suedia, Belgia, Olanda sau Canada.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO