Burse - Fonduri mutuale

Dr. Leahu: Deja am spart gheaţa în industria stomatologiei cu listarea obligaţiunilor. Pasul următor este să mergem către BVB cu acţiuni

Dr. Leahu: Deja am spart gheaţa în industria stomatologiei cu listarea obligaţiunilor. Pasul următor este să mergem către BVB cu acţiuni

Ionuţ Leahu, fondator şi CEO al reţelei de clinici stomatologice Dr. Leahu: Ne bucurăm că suntem pe cale să deschidem spitalul din Cluj. Din câte ştiu, este cea mai mare investiţie din stomatologia românească. Eu le spun colegilor că până acum am construit biserici şi acum facem catedrală.

Autor: Eduard Ivanovici

11.10.2021, 09:40 357

În 2019, Morphosis Capital a intrat în acţionariatul Dr. Leahu, cu un acord pe cinci ani.

ReŢeaua de clinici Dr. Leahu intenţionează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti după ce vor fi atinse obiectivele asumate în cadrul acor­dului încheiat cu fondul de private equity Morphosis Capital, care a intrat anul trecut în acţionariatul companiei, a spus Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al reţelei, în timpul unei emisiuni ZF Deschiderea de Astăzi.

„Cei cinci ani impuşi de acord nu reprezintă un ceas care ticăie. Pasul următor este să mergem către BVB. Vrem să construim această instituţie care să fie listată. Deja am spart gheaţa în stomatologie cu listarea obligaţiunilor şi o să mergem mai departe, urmând să devenim prima stomatologie românească listată la Bursa de Valori din Bucureşti“, afirmă Ionuţ Leahu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO