Dragoş Neacşu, CEO, Erste Asset Management: În jur de 16% din actualii contribuabili vor rămâne la Pilonul II de pensii

22 sep 2017 Autor: Iulian Anghel

După introducerea în Polonia a participării opţionale la sistemul de pensii publice administrate privat, doar 16% dintre participanţi au mai rămas în sistem. 

„Avem în vedere dimensiuni comparabile şi în România, după schimbarea regulilor şi introducerea participării opţionale”, spune Dragoş Neacşu, CEO al Erste Asset Management. Guvernul a anunţat că va introduce măsura participării opţionale la Pilonul II de pensii, după ce intenţia diminuării procentului de participare s-a lovit de o opoziţie dură a mediului de afaceri. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.09.2017

 
Cuvinte cheie:
pensii
, pilonul ii
, ceo
, erste
, management
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide