Burse - Fonduri mutuale

Editura Polsib din Sibiu dă tipărirea de cărţi pe imobiliare

Editura Polsib din Sibiu dă tipărirea de cărţi pe...

Autor: Ioana Tudor

19.09.2014, 00:04 318
Editura Polsib din Sibiu (simbol bursier POLS), vândută recent de editura Teora către o firmă arădeană, intenţionează să îşi schimbe domeniul de activitate de la tipărirea cărţilor la dezvoltare şi promovare imobiliară şi să desfiinţeze librăria pe care o deţine în Sibiu.
 
O decizie în acest sens va fi luată de acţionari în luna octombrie. Tot atunci aceştia vor hotărî asupra revocării actualului con­si­liu de administraţie al Polsib şi numirii unor noi ad­mi­nistratori, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti. Din actualul board al societăţii fac parte Teodor Răducanu (preşedinte), Virgi­nia Galiano şi Vasile Dobrotă.
 
La începutul acestei luni, Editura Teora din Bucureşti a vândut întreg pachetul de acţiuni de 79,8% deţinut la Polsib către Best Mixt Team Buildings, o firmă cu sediul într-un apartament din Arad, înfiinţată anul acesta. Teora a încasat suma de 14,4 milioane de lei (3,2 mil. euro) pentru acţiunile Polsib.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO