Burse - Fonduri mutuale

Electrica cumpără Parcul Fotovoltaic Stăneşti, Giurgiu şi intră astfel pe piaţa de producţie de energie din surse regenerabile

Electrica cumpără Parcul Fotovoltaic Stăneşti,...

Autor: Roxana Rosu

25.06.2020, 00:00 1163

Grupul Electrica (simbol bursier EL) a intrat pe piaţa de producţie de energie din surse regenerabile odată cu achiziţia Parcului Fotovoltaic Stăneşti, din judeţul Giurgiu, activ din anul 2013.

„Extinderea pe lanţul valoric al energiei electrice, în special în zona de producţie din surse regenerabile, reprezintă unul dintre obiectivele importante ale Strategiei Grupului Electrica pentru intervalul 2019-2023. Preconizăm că astfel de achiziţii ne vor ajuta să atingem sinergii importante, continuând optimizarea ariei de furnizare din cadrul Grupului şi în această direcţie, în plus faţă de procesul actual de transformare organizaţională”,a declarat Corina Popescu, Director General Electrica SA.

Tranzacţia a fost încheiată de Electrica Furnizare, parte a Grupului Electrica, iar vânzătorii au fost Raylexo Limited şi Long Bridge Management şi Administrare S.R.L.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO