Burse - Fonduri mutuale

Electrica încheie un contract cu filiala de distribuţie SDTN în valoare de 3,3 milioane de lei

Electrica încheie un contract cu filiala de distribuţie...

Autor: Tibi Oprea

08.05.2019, 00:00 145

Electrica (EL), cel mai mare distribuitor de energie electrică din România, a încheiat un contract în valoare de 3,29 mil. lei cu filiala Societatea de Distributie a Energiei Electrice „Transilvania Nord” (SDTN) pentru prestare de servicii în cadrul sistemului de citire automată a contoarelor (AMR), potrivit unui comunicat la bursă.

„Electrica informează acţionarii şi investitorii asupra încheierii, în data de 25 aprilie 2019, a unui act juridic cu o valoare mai mare de 50.000 euro cu Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Nord  (SDTN), entitate afiliată, la care Electrica este acţionar majoritar”, se arată în comunicat.

Durata contractului este de 5 luni. De la începutul anului, acţiunile companiei cu 3,8 mil. lei capitalizare înregistrează plus 13,4%, pe fondul unui rulaj de 100 mil. lei. Spre comparaţie, indicele principal BET înregistrează plus 14,3% în aceeaşi perioadă. Electrica este deţinută în proporţie de 48,7% de către statul român prin Ministerul Energiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO