Burse - Fonduri mutuale

Electroargeş renunţă la speculaţii şi caută clienţi noi pentru producţie

Electroargeş renunţă la speculaţii şi caută...

Autor: Radu Bostan

14.04.2015, 00:05 1283
Moartea omului de afaceri Cătălin Chelu a însemnat sfârşitul pe­rioa­dei de aproape patru ani în care pro­ducă­torul de electro­casnice Electro­argeş (simbol bursier ELGS) a fost folosit ca vehicul pentru speculaţiile bur­siere ale acţio­na­rului majoritar. Cu speranţa la mai puţine inter­ferenţe în mana­gement din partea noilor acţio­nari, compa­nia arge­şeană îşi propune să crească prin pro­ducţie şi diversificarea clienţilor.
 
De la momentul intrării în acţionariat a lui Cătălin Chelu în 2011, Electroargeş a fost unul dintre principalele vehicule prin care omul de afaceri îşi derula numeroasele investiţii pe piaţa de capital. Doar prin Electroargeş, Chelu deţinea participaţii la alte 18 firme listate, mai ales pe piaţa RASDAQ, altele fiind controlate prin intermediul producătorului de componente auto Altur Slatina (ALT). Firmele controlate indirect deveneau la rândul lor vehicule pentru noi investiţii în alte firme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO