Burse - Fonduri mutuale

Electrogrup nu mai vrea la bursă, iar Raiko Transilvania amână listarea pentru 2020

Finanţe personale

Daniel Farmache, CEO al Electrogrup Infrastructure

Daniel Farmache, CEO al Electrogrup Infrastructure

Autor: Tibi Oprea , Ramona Cornea

16.09.2019, 07:33 943

Electrogrup Infrastructure (E-INFRA), companie specializată în construcţii pentru infrastructură energetică, şi care în octombrie 2018 anunţa public că intenţionează să lanseze o ofertă de listare la Bursa de la Bucureşti, nu se mai listează, dar nu exclude această variantă de finanţare pe viitor.

„Am analizat şi am decis să nu facem listarea acum. Nu pot să confirm o listare în viitor. Listarea este o alternativă printre alte procese pe care le avem în considerare“, spune Daniel Farmache, CEO al Electrogrup Infrastructure. El nu menţionează motivele care au stat la baza deciziei de a spune „pas“ pieţei de capital, deşi în toamna anului trecut compa­nia anunţa că lucrează cu Erste şi Wood&Company pentru oferta la bursă, dar şi cu BCR şi BRD. Raiko Transilvania vrea din nou bani de la investitori printr-un plasament privat de 600.000 de lei, dar amână listarea la Bucureşti pentru 2020. „A doua ofertă va fi îndreptată în primul rând către clienţii şi partenerii noştri locali şi străini, precum şi către fondul polonez de tip pre-IPO Carpathia Capital“, spune Tomasz Kurcin, preşe­dinte şi acţionar majoritar al Raiko Transilvania, pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO