Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Carmen Bobu, investitoare la bursă: Pentru mine dividendele au fost întotdeauna o sursă de reinvestire. Anul acesta le-am redirecţionat către noi industrii. Investitoarea are la Bursa de la Bucureşti un portofoliu de 3-4 mil. lei

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

25.11.2020, 17:15 1846

Carmen Bobu, investitoare în vârstă de 45 de ani activă pe piaţa de capital din anul 2000, spune că reinves­teşte an de an dividendele primite de la companii în aceiaşi emitenţi din loialitate sau în alte sectoare, precum agricultura în 2020.

„Dintotdeauna pentru mine dividendul a fost o sursă de reinvestire, am încercat să cumpăr acţiunile companiilor care mi-au dat dividend din loialitate sau, cum a fost anul acesta, am redirecţionat dividendele către noi industrii, cum ar fi agricultura. Nu cheltui nicidecum dividendul primit, ci îl reinvestesc 100% pe piaţa de capital“, spune Carmen Bobu.

Investitoarea are la Bursa de la Bucureşti un portofoliu în valoare de circa 3-4 mil. lei şi spune că are o rezervă de cash, pe care intenţionează să o folosească pentru noile listări, de circa 20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO