Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cristian Găvan, MAM Bricolaj: Estimăm că vom deschide al patrulea magazin din reţea, cel din Braşov, la finalul lunii octombrie. Ne uităm după spaţii bune în Iaşi şi Cluj

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

08.09.2021, 08:43 193

Cristian Găvan, fondator şi acţionar majoritar al furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj (simbol bursier MAM), spune că se aşteaptă ca cel de-al patrulea magazin din reţea să fie inaugurat în luna octombrie, cu o întârziere de două luni, şi că se uită după spaţii în Iaşi şi Cluj pentru noi locaţii anul viitor.

„Lucrăm să deschi­dem al patrulea magazin din reţea, în Braşov, care are o uşoară întârziere de două luni, deci estimăm că se va deschide la finalul lunii octombrie. Ne confrun­tăm cu această întârziere pentru că am aşteptat să găsim un spaţiu cu un vad comercial foarte bun. Toată lumea ştie că vadul comercial este cel mai important aspect al unei afaceri. În acelaşi timp, ne uităm după spaţii bune în Iaşi şi Cluj, unde ne dorim să deschidem magazine anul viitor. Obiectivele noastre declarate constau în două deschideri pe an“, a spus Cristian Găvan în cadrul ediţiei din 7 septem­brie a emisiunii ZF Deschi­derea de astăzi.

Compania, listată în ianuarie pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, a încheiat primul semestru din 2021 cu afaceri de 24,9 milioane de lei, plus 47,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Între timp, profitul a suferit un declin de 78%, până la 504.531 lei, potrivit datelor din raportul semestrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO