Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Daniel Bâja, Top Seeds: Vrem să atragem 11 mil. lei în plasamentul privat şi să efectuăm o extindere accelerată a activităţilor la nivel naţional. Compania vrea să cumpere spaţii şi silozuri şi să investească într-o linie de producţie şi procesare de seminţe certificate sub brand propriu

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

11.02.2022, 07:41 431

Top Seeds, companie specializată în furnizarea de soluţii integrate în domeniul agricol, plănuieşte să efectu­eze un plasament privat în aproxi­mativ două luni, listarea propriu-zisă a societăţii urmând să aibă loc la circa două luni de la închiderea plasamentului, spune Daniel Bâja, fondator şi CEO al companiei.

„În această perioadă lucrăm la finalizarea documentaţiei necesare plasamentului. Colaborăm cu Cornerstone Communications pe partea de comunicare. Pe partea juridică avem o colaborare cu cei de la Nestor, iar pe partea de audit suntem cu Ceauşescu & Partners. Ne propunem să atragem în jur de 11 milioane de lei. Ne dorim să avem o extindere accelerată a activităţilor la nivel naţional“, a afirmat Daniel Bâja în cea mai recentă ediţie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Între timp, Top Seeds intenţionează să majoreze capacităţile de depozitare a cerealelor prin achiziţii de spaţii şi silozuri şi să investească într-o linie de producţie şi procesare de seminţe certificate sub brand propriu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO