Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre finanţarea Sipex la Bursa de la Bucureşti. Irinel Constantin Gheorghe, fondator: Estimăm încheierea plasamentului pe 24 februarie, iar în două-trei săptămâni să ne listăm

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei

15.02.2022, 07:40 315

♦ Compania vrea să atragă 32 mil. lei de la investitori prin intermediul unui plasament privat intermediat de BRK Financial Group ♦ Listare prin majorare de capital ♦ Capitalizare anticipată de 192 mil. lei.

Sipex Company, companie care activează în domeniul materialelor de construcţii şi al finisajelor, vrea să atragă 32 mil. lei de la investitorii de la Bursa de la Bucureşti prin intermediul unui plasament privat inter­mediat de BRK Financial Group şi care este programat a se încheia pe 24 februarie.

Cu fondurile atrase de la investitori compania vrea să se consolideze şi să deschidă noi puncte de lucru. „Am amânat puţin începerea plasamentului privat, care era programat la finalul anului trecut. Free float-ul este de 50 mil. acţiuni, adică 20% din companie. Este un plasament privat, iar după listare estimăm că vom ajunge la o capitalizare de 192 mil. lei. Este vorba de o majorare de capital social. Inter­mediarul şi consultantul nostru este BRK Cluj. Plasamentul privat are loc pe piaţa AeRo, iar acest parteneriat are mai multe etape, inclusiv trecerea noastră pe piaţa principală“, spune Irinel Constantin Gheor­ghe, acţionar majoritar şi fondator al companiei.

El a fost prezent în ediţia din 14 februarie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO