Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi: Mihail Coteş, CEO al Air Claim, companie care vrea să vină la Bursă: Cu fondurile atrase în plasamentul privat vom crea o prezenţă fizică în primă etapă pe Aeroportul Otopeni. O altă alocare, către crearea unei aplicaţii mobile

Autor: Tibi Oprea

08.06.2021, 09:30 262

Mihail Coteş, investi­tor pe piaţa de capital şi CEO al Air Claim, spune că o parte din fondurile de 2,48 mil. lei atrase de compania care faci­litează obţinerea dreptu­rilor pasagerilor aerieni în plasamentul privat de acţiuni vor fi direcţionate către crearea unei prezenţe fizice pe aeroporturile din România, într-o primă etapă pe Aeroportul Otopeni.

„Mare parte din fondurile atrase în plasamentul privat se vor direcţiona către crearea unei prezenţe offline în aeroporturile din România, în primă etapă pe Aeroportul Otopeni“, spune Mihail Coteş.

Air Claim a atras 2,48 mil. lei într-o ofertă de acţiuni subscrisă în primele secunde, la încheierea plasamentului privat subscrierea fiind de 13,58 de ori. O altă alocare a fondurilor atrase va fi către asigurarea activităţii curente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO