Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Foarte curând vom lansa un proiect prin care în softul bancar se pot vedea nu doar depozitele, ci şi investiţiile la Bursă, cu posibilitatea de a realiza tranzacţii

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

23.02.2021, 12:00 447

♦ Tradeville este cel mai mare broker de retail de la Bursa românească, cu o cotă de piaţă de 10,4%.

Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville, spune că în perioada următoare intermediarul va lansa împreună cu un partener un proiect prin care în softul bancar se vor putea vedea, pe lângă depozitele de bani, investiţiile la Bursă, de la acţiuni şi obligaţiuni la titluri de stat. În acelaşi timp, va fi permisă realizarea de tranzacţii.

„Chiar foarte curând ar trebui să vedeţi un proiect interesant lansat împreună cu un partener prin care atunci când intri în softul bancar, inclusiv pe mobil, poţi vedea nu doar depozitele, dar şi investiţiile la Bursă. Poţi da ordine, poţi realiza tranzacţii şi cumva poţi avea o întreagă paletă de investiţii – acţiuni, obligaţiuni şi inclusiv titluri de stat pentru cei care sunt mai fricoşi, dar caută diverse alternative de plasament. Vom continua ceea ce facem noi de multă vreme, şi anume să încercăm să inovăm, să aducem pieţele mai aproape de fiecare român şi să încercăm să ajungem la idealul nostru de a exista un portofoliu bursier în fiecare familie“, spune Ovidiu Dumitrescu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO