Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Plasamentele private de acţiuni, sub lupa investitorilor Ovidiu Susan, investitor la Bursă: A crescut semnificativ nivelul de selectivitate şi asta cred că va duce şi la micşorarea nivelurilor de subscriere a ofertelor

Autor: Tibi Oprea

07.05.2021, 09:15 378

♦ Investitorul se uită cu atenţie la Agroserv Măriuţa, Agroland Agribusiness şi Simtel, care urmează să vină la Bursă cu acţiuni.

Ovidiu Susan, investitor pe piaţa de capital de aproximativ 15 ani, spune că numărul tot mai mare de companii care se listează pe piaţa AeRO, evaluările optimiste din ultima vreme şi nivelul de risc asociat timpului dintre plasamentele private şi listare au determinat anumite schim­bări în comportamentul investitorilor români.

„Am remarcat că piaţa AeRO evoluează. Au apărut destul de multe companii care au listat obligaţiuni, dar şi acţiuni, ceea ce a creat o efervescenţă, mai ales la începutul acestui an, de care bineînţeles că vor să beneficieze cât mai mulţi antreprenori. Văzând evoluţia cotaţiilor, sunt din ce în ce mai atraşi să vină şi să-şi listeze afacerile la nişte evaluări foarte bune, foarte optimiste. Asta cumva a determinat nişte schimbări inclusiv în rândul investitorilor“, explică Ovidiu Susan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO