Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre plasamentele private, listările la Bursă, sezonul de raportări, UiPath şi planurile Tradeville. Ovidiu Dumitrescu, CEO adjunct: Ne uităm la IT, servicii profesionale, poate şi real estate

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei

21.04.2021, 10:30 312

♦ Listarea UiPath: românii vor putea cumpăra acţiuni prin Tradeville când vor fi în piaţă, din momentul în care se listează ♦ Cel mai probabil, pe 21 aprilie va fi prima zi.

Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct al Tradeville, a fost prezent marţi, 20 aprilie 2021, în emisiunea zilnică ZF Deschiderea de Astăzi pentru a discuta despre cele mai recente plasamente private de la Bursa de la Bucureşti, sezonul de raportări financiare, cum pot românii să investească în UiPath dar şi despre planurile Tradeville pentru perioada următoare.

Companiile care s-au listat în ultima perioadă la Bursa de la Bu­cu­reşti, precum SafeTech, MAMBricolaj, Agroland, au făcut acest pas prin intermediul Tradeville în urma unor plasamente private, adresate unui număr de 149 de investitori de retail. În prezent acţiunile acestor companii se tran­zacţionează semnificativ peste preţul din plasamentul privat. Dar care sunt criteriile şi cum decurge mai exact intrarea într-o astfel de ofertă?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO