Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Robert Burlan, Raiffeisen AM: În 2021 la Bursă investitorii vor miza mai mult pe companiile ciclice, adică cele care au fost afectate anul trecut din perspectiva consumului

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

13.01.2021, 07:00 97

Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen Asset Management, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri mutuale din România, consi­deră că în 2021 investitorii vor miza pe companiile ciclice, adică cele care au fost afectate anul trecut din perspectiva con­su­­mului, com­panii pre­cum Pe­trom, Rom­gaz, Sphera Group.

Pe de altă parte, în cadrul emi­siunii ZF Des­chi­derea de Astăzi, ediţia 12 ianuarie 2021, a fost dezbătut şi ce potenţial de creştere mai au acţiunile care au performat cel mai bine în anul pandemiei, adică TeraPlast şi Medlife – care au dublat banii investitorilor anul trecut.

„Probabil nu şi-au epuizat cu totul acest potenţial, depinde foarte mult ce rezultate vor livra anul acesta – ce propuneri de bugete, ce distribuţii de dividende, ce proiecte. Toate acţiunile cu creştere foarte mare de anul trecut sunt companii dinamice, care au afişat rezultate bune, au avut diverse proiecte de achiziţii. Este foarte probabil să vedem o menţinere a acestui dina­mism“, spune Robert Burlan la Emi­siunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO