Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Walter Blaj, SAI Globinvest: Avem în autorizare la ASF un fond de investiţii alternative destinat investitorilor profesionali. SAI Globinvest administrează cinci fonduri deschise de investiţii şi un fond de investiţii alternative

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

10.06.2021, 11:30 60

Walter Blaj, director general adjunct al Societăţii de Administrare de Investiţii Globinvest, una dintre cele mai vechi din piaţa locală, spune că printre planurile anului 2021 se numără lansarea unui fond de investiţii alternative destinate investi­torilor profesio­nali după autorizarea ASF.

„Tocmai am lansat acel fond GlobUS Blue Chips specializat pe piaţa americană. Avem în autorizare la ASF un fond de investiţii alternative destinat investitorilor profesionali. Ne gândim să lansăm spre finalul anului un fond specializat pe venituri de obligaţiuni, pentru că în acest moment nu avem un astfel de fond în portofoliu. Am considerat că nu există nici o piaţă foarte bună până acum, dar de un an şi jumătate există mişcări mult mai bune şi pe piaţa de obligaţiuni locală. Încercăm să consolidăm activele, avem în vedere în continuare lansarea unor produse de nişă, pentru că nu suntem un administrator mare, dar în timpul anilor am fost flexibili şi creativi. Încercăm să lucrăm la îmbunătăţirea distribuţiei şi să explorăm alte canale de distribuţie. Avem implementată în site-ul propriu posibilitatea de a face operaţiuni online şi plata cu cardul“, spune Walter Blaj.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO