Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Adrian Cocan, Lăptăria cu Caimac: Listăm obligaţiuni de 3 mil. euro la final de octombrie- început de noiembrie. Dobânda, în jur de 5% pe an

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

30.09.2020, 10:00 413

Compania are programate investiţii de 16 mil. euro pentru următorii doi ani.

Compania Agroserv Mă­riuţa, producător de lactate şi deţinător al brandului Lăptăria cu Caimac, vrea ca la final de octombrie sau început de noiembrie să listeze o emisiune de obligaţiuni de 3 mil. euro la Bursa de la Bucureşti, la o dobândă de aproximativ 5% pe an, plătibilă trimestrial.

„Vrem să listăm obligaţiuni de 3 mil. euro la final de octombrie-început de noiembrie, depinde foarte mult cum reuşim să fim gata cu documentaţia. Sunt denominate în euro, cu o maturitate de patru ani. Dobânda va fi în jurul valorii de 5%, depinde foarte tare de cum va fi piaţa în momentul listării, şi vom prefera să plătim cuponul trimestrial. Consultantul şi brokerul sunt o singură companie, nu îl putem face cunoscut încă pentru că nu a fost publicat în Monitorul Oficial, unde urmează să apară, sperăm noi, în următoarele 7-10 zile. Pot să spun că este unul dintre jucătorii de top şi avem mare încredere că emisiunea va fi un real succes”, spune Adrian Cocan, manager de proiect al Lăptăriei cu Caimac.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO