Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Alexandru Combei, BRD AM: Noiembrie a fost extraordinară pentru burse, dar sunt rezervat pentru decembrie. Probabil că Moş Crăciun nu va fi aşa generos ca în alţi ani

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

30.11.2020, 08:15 285

Alexandru Combei, director de investiţii al BRD Asset Management, administrator cu 4 mld. lei active, consideră că luna noiembrie a fost “extraordinară“ pentru acţiunile europene, inclusiv cele din România, pe fondul informaţiilor cu privire la dezvoltarea unor vaccinuri împotriva COVID-19, dar este rezervat în privinţa evoluţiei indicilor pentru luna decembrie.

„Noiembrie a fost extraordinară pentru acţiunile europene, atât din Vest cât şi din România, aşa încât aş fi un pic moderat în ceea ce priveşte evoluţia în decembrie. Probabil că Moş Crăciun (în decembrie pe burse se manifestă de obicei un trend pozitiv catalogat Santa Clauss Rally -n.red) nu va fi chiar atât de generos anul acesta“, spune Alexandru Combei la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Cu o apreciere de aproape 9% pentru indicele principal BET în noiembrie, Bursa de la Bucureşti a copiat dinamica de pe pieţele externe, determinată în mare parte de informaţiile pozitive cu privire la dezvoltarea vaccinurilor împotriva COVID-19. De unde rezerva pentru decembrie?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO