Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Alin Brendea, Prime Transaction: Rezultatele la T3/2020 au venit în linii mari în aşteptări. Mă aştept la o perioadă liniştită pe bursă

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

20.11.2020, 18:15 170

Alin Brendea, director general adjunct al Prime Transaction, consideră că rezultatele financiare la T3/2020 ale companiilor listate au venit în linii mari în aşteptările investitorilor şi totodată consideră că Nuclearelectrica şi secto­rul de utilităţi au surprins plăcut, în timp ce pe de altă parte sectorul de petrol şi gaze, dar şi cel bancar au fost lovite de pandemie.

„La modul general, rezultatele au venit în linii mari în aşteptări. Sunt re­zultate financiare adap­tate actualului nivel al pieţei şi fără nicio problemă susţin cursurile actuale de tranzacţionare. Evident că avem un sector mai puternic lovit de perioada de pandemie, respectiv petrol şi gaze, unde şi Petrom şi Romgaz au fost mai puternic afectate. De asemenea, secto­rul bancar a început să marcheze anumite provi­zioane, ceea ce a diminuat destul de mult din profita­bilitate deşi veniturile au fost ase­mănătoare celor de anul trecut“, spune Alin Brendea la Emi­siunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO