Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ana Maria Neaţu, BVB: Programul Made in Romania, în plin proces de nominalizare

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

31.03.2022, 08:35 153

♦ Noutatea din acest an constă în trei companii care ajung direct în finală ♦ Participanţii trebuie să aibă o cifră de afaceri de cel puţin 250.000 de euro în 2021 şi minimum trei ani de activitate.

Săptămâna aceasta, Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a dat oficial startul Made in Romania, ediţia a V-a, program de mentorat care intenţionează să identifice viitoarele motoare ale economiei româneşti, susţinându-le să îşi ducă afacerile la un nivel superior.

„În perioada 21 martie - 31 mai se primesc nominalizările de companii pentru ediţia în curs. Oricine poate să nominalizeze o companie, pe lângă comitetul de nominalizare pe care îl avem format. Antreprenorii îşi pot nominaliza compania (...) pot fi nominalizate companii din toate industriile şi, de asemenea, de toate dimensiunile“, spune Ana Maria Neaţu, manager de proiect, Made in Romania, BVB.

După nominalizările efectuate pe parcursul a două luni, urmează etapa de selecţie a celor 50 de companii finaliste, în perioada 1-30 iunie. Ulterior, cele 50 de companii se vor regăsi într-o pagină disponibilă votului publicului, care va trimite direct în finală primele trei clasate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO