Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Andrei Agafiţa, investitor la Bursă: Simtel, cea mai puternică perspectivă de creştere dintre companiile listate anul acesta. 80% din portofoliu îl am pe AeRO

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

12.07.2021, 09:30 463

Andrei Agafiţa, 37 de ani, investitor pe piaţa de capital, a fost prezent pe 9 iulie 2021 în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi pentru a discuta despre rezultatele înregistrate în ultima vreme la Bursă, perspectivele anului 2021 şi unele dintre cele mai profitabile investiţii pe care le-a efectuat de-a lungul ultimei perioade.

„Am avut până anul trecut evaluări destul de mici pentru antreprenori, deci piaţa de capital nu era tocmai atractivă pentru antreprenori. Între timp, avem destul de multe exemple pozitive care le-au oferit rezultate promiţătoare antreprenorilor. Au crescut multiplii la care sunt evaluate firmele pe Bursă şi deodată BVB, în special AeRO, a devenit deosebit de atractivă pentru antreprenorii, care doresc să evolueze mai repede, dar şi pentru cei care doresc să realizeze un exit parţial sau alţi antreprenori care văd o oportunitate în această evaluare a companiilor“, spune Andrei Agafiţa.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro