Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Aurel Bernat, CEO BT AM: Suntem într-o perioadă cu două evenimente majore pentru burse, creşterea numărului de cazuri COVID-19, dar şi alegerile şi stimulii fiscali

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Miruna Diaconu

19.10.2020, 12:00 131

Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management, administrator de fonduri mutuale cu active de 3,7 miliarde de lei, consideră că investitorii se află în prezent într-o perioadă cu două evenimente majore pe agendă care vor influenţa piaţa: creşterea numărului de cazuri COVID-19, dar şi alegerile din SUA şi posibilitatea implementării stimulurilor fiscali.

„Scăderile nu au fost atât de abrupte ca în primăvară”, consideră Aurel Bernat despre ultimele şedinţe de tranzacţionare suprapuse cu o creştere a numărului de cazuri de COVID dar şi restricţii în economie. „Cifrele medicale sunt în creştere, pe când scăderile pieţei în ultimele zile deloc nu mai au amploarea celor din primăvară. Atât investitorii cât şi oamenii s-au obşinuit cu ideea de a avea cifre medicale ridicate şi sunt temperaţi în a investi cu acelaşi aplomb, dar pe de altă parte nu pare o situaţie scăpată de sub control“, spune Aurel Bernat la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

 Interviul integral, în care sunt discutate şi randamentele fondurile BT AM, precum 9,2% pentru BT Energy în 2020, poate fi urmărit pe pagina de Facebook a ZF şi pe site-ul ZF.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO