Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ce companii ar putea surprinde plăcut cu rezultatele la T1/2021? BRK, Alro Slatina şi TeraPlast, spune Roxana Stejerean, Goldring

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

♦ La final de aprilie 2021 începe sezonul raportărilor financiare pentru T1/2021 l Banca Transilvania şi Petrom, programate pe 29 aprilie.

Companiile de la Bursă vor în­cepe în curând să raporteze rezulta­tele financiare aferente primului trimestru din 2021, de exemplu atât Banca Transilvania cât şi Petrom fiind programate pe 29 aprilie 2021, astfel că investitorii vor urmări cu atenţia primele raportări în eventualitatea unor luări de poziţii în portofoliu. Dar care companii ar putea surprinde plăcut cu rezultatele pe T1?

„BRK, mai ales dacă luăm în considerare volumele de tranzacţio­nare realizate în ultima perioadă de timp. Uitându-ne la 2020, tranzacţiile intermediate au fost de 327 mil. lei în primele trei luni, în timp ce în T1/2021 tranzacţiile interme­diate sunt de 620 mil. lei“, consideră Roxana Stejerean, analist la Goldring.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO