Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ce indică rezultatele la T3 despre restul anului 2021? Răspunde Elena Uleia, broker, Prime Transaction

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

16.11.2021, 07:22 535

La nivel local şi internaţional, pieţele bursiere au performat bine anul acesta, ignorând contextul macroecono­mic, repre­zen­tat de costul ridicat al ma­terialelor de construc­ţie, problemele lan­ţurilor de aprovizionare şi, într-o anumită măsură, ritmul infla­ţiei. În prezent, investitorii au ocazia de a-şi contura o imagine mai clară asupra peisajului pieţelor de capital şi să găsească sectoarele care vor con­tinua trendul de creştere din 2021, spune Elena Uleia, broker al Prime Tran­saction.

„Sunt probleme care există acum în piaţă şi, totuşi, vedem o creştere a consu­mului şi un consumator care susţine piaţa şi situaţia econo­mică. Cred că acest trend va continua până la finalul anului, gândindu-mă la perioada de după sărbători. Acum este mo­mentul perfect pentru investitori de a-şi evalua portofoliile pe care le au şi să analizeze riscul pe care şi-l asumă, văzând care sunt companiile peste media pieţei“, explică brokerul.

„Având majoritatea datelor raportate de către companii, putem vedea care sunt sectoarele poziţionate strategic, având în vedere contextul şi problemele actuale”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO