Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Corneliu Manole, investitor la Bursa de la Bucureşti: Reinvestesc dividendele în aceiaşi emitenţi pentru a profita de un preţ mai bun după data ex-dividend

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

20.10.2020, 18:00 1050

♦ Printre deţinerile investitorului se numără FP, OMV Petrom, Romgaz, Banca Transilvania, BRD, TeraPlast, Vrancart, Sphera Group şi Transilvania Broker.

Corneliu Manole, 39 de ani, investitor pe piaţa de capital de circa opt ani, spune că an de an reinvesteşte dividendele primite în aceiaşi emitenţi din portofoliu pentru a putea beneficia de un preţ de cumpărare mai mic în urma corecţiei ex-dividend.

„De fiecare dată reinvestesc dividendele în portofoliu, ca regulă le investesc în aceeaşi emitenţi pentru a profita de un preţ mai bun după perioada de dividende, ex-dividend. În general ca investitor consider că este important să îţi urmezi propria strategie, cu care să te simţi confortabil, iar această strategie de buy & hold, cu capitalizarea dividendelor, cred că mi se potriveşte cel mai bine“, spune Manole.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO