Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cum stau companiile listate la categoria comunicare cu investitorii

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

29.09.2021, 08:29 163

SIF-urile sunt în mare parte repetente la comunicarea cu investitorii, cu note de 3-4 dintr-un punctaj de maxim 10 puncte, în timp ce pentru companiile din BET calificativele s-au îmbu­nătăţit în ultima perioadă de timp.

Daniela Şerban, pre­şe­dinte, Asociaţia pentru Re­laţii cu Investitorii la Bursa de la Bucureşti (ARIR), a discutat pe 28 septembrie 2021 în emisiunea ZF Deschi­derea de Astăzi despre me­todologia de calcul a indi­celui Vektor, care reflectă modul în care companiile listate relaţionează cu investitorii, şi care este publicat în dreptul emitenţilor de la Bucureşti. Emi­siunea poate fi urmărită integral pe zf.ro, pagina de facebook şi canalul de YouTube ale ZF. „Cu siguranţă, se vede interesul companiilor noi pentru o relaţie sănătoasă cu acţionarii“ a spus Daniela Şerban în emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

„Dacă vorbim de cele două societăţi nou listate pe piaţa reglementată, putem spune că One United s-a asociat cu ARIR şi suntem în discuţii cu TTS. Am intrat în acest dialog foarte repede după listare. Vorbim de interesul societăţilor de a implementa cele mai bune practici: acces online în AGA, conferinţe trimestriale, invitaţii transmise către cluburi de investitori etc. De asemenea, am iniţiat discuţii de a extinde indicatorul VEKTOR către piaţa AeRO”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO