Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Dan Niculae, Transilvania Broker de Asigurare: Vrem să acordăm dividende în creştere în fiecare an

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

13.05.2021, 09:00 231

♦ Asigurătorul a oferit dividende în creştere în anii 2018 (1,28 lei), 2019 (1,52 lei) şi 2020 (1,72 lei).

Dan Niculae, preşe­dinte şi director ge­neral al Transilvania Broker de Asigurare (simbol bursier TBK), a patra cea mai mare companie de brokeraj în asigurări de pe piaţa locală, spune că asigurătorul, de altfel singurul listat la Bursa de la Bucureşti, intenţionează să distribuie acţiona­rilor dividende în creştere an de an.

„Politica noastră este făcută în sensul unor dividende în creştere în fecare an. Dorim să ne răsplătim investitorii cu un dividend cât mai consistent, iar asta o să fie o constantă a companiei în piaţă“, afirmă Dan Niculae.

Compania de asigurări a propus acţionarilor şi a obţinut aprobarea acestora pentru distribuirea unui dividend brut de 1,72 de lei pe acţiune din profitul anului 2020, respectiv suma de 4,3 mil. lei. La preţurile curente de tranzacţionare, randa­mentul unui dividend este de 5,9%, arată calculele realizate de ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO