Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Declaraţia Unică: cine şi cum o completează, riscuri după 25 mai, termenul-limită de depunere. Jinga, KPMG: Reţinerea la sursă, măsură de debirocratizare

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

24.05.2021, 09:40 450

Cei care au realizat venituri din tranzacţii bursiere în anul 2020 mai mari de 26.760 de lei, adică echivalentul a 12 salarii minime la nivel naţional în anul pandemiei, mai au la dispoziţie până pe 25 mai pentru a completa, trimite şi plăti impozitul prin Declaraţia Unică, altfel riscând amenzi de la 50 de lei  la 500 de lei şi plata unor dobânzi şi penalităţi.

Ceilalţi investitori cu venituri sub acest plafon nu trebuie să trimită declaraţia. În cadrul Emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi, ediţia 21 mai 2021, procesul de completare a Decla­raţiei Unice a fost parcurs alături de Daniel Jinga, Senior Manager, People Services în cadrul KPMG România.

Emisiunea integrală, respectiv „ghidul” de completare a declaraţiei, este disponibilă pe ZF.ro, pagina de facebook şi canalul de youtube ale ZF. Discuţia a fost axată strict pentru investitorii la bursa de la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO