Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre maximele bursei, riscurile inflaţiei, listări şi piaţa AeRO. Alexandra Smedoiu, CFA România: 2021, cel mai bun an pentru listarea unei companii

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici, Liviu Popescu

05.07.2021, 08:45 277

Pe 2 iulie 2021, la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi, Alexandra Smedoiu, preşedinte al CFA Ro­­mânia, a discutat despre maximele Bursei de Valori Bucureşti, primul semestru şi perspectivele pentru pe­rioada urmă­toare, te­merile cu privire la cât de tem­porară este in­flaţia tempo­rară, dar şi de faptul că acum este cel mai bun mo­ment pentru listare.

„Dacă m-ar întreba cineva acum dacă să se listeze sau nu, aş spune că 2021 este cel mai bun an în care să încerce acest lucru pentru că investitorii caută plasa­mente. Este un moment în care bursa poate să atragă foarte mult datorită dobânzilor scăzute din bănci“, spune Alexandra Smedoiu.

De altfel, 12 companii s-au listat la bursa de la Bucureşti de la începutul anului 2021 încoace, cu o capitalizare totală de 300 de milioane de euro.

11 dintre aceste companii au venit pe piaţa AeRO, Transport Trade Services fiind până acum singura care a ales segmentul principal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO